booking / foglalás

Kedves leendő Vendégeink!

Az Apollo filozófiájával egyetemben, miszerint ez "nem egy szálloda hanem egy otthon", igyekszünk mindenkinek személyre szabott nyaralást kínálni. 

Érdeklődjetek a booking@apolloviareggio.com  e-mail címen vagy a facebook oldalunkon. Kérjük szépen a levélben feltüntetni, hogy hány főre kéred az ajánlatot és melyik időpont(ok)ban. A turnusaink mindig péntektől péntekig mennek, részben a Budapest-Pisai járat, részben az Olaszországban ismert hatalmas szombati autópályadugók miatt.

Szállodánk kicsi, családias hangulatú; Vendégeink szerint olyan mintha néhány baráttal osztoznátok egy szép klasszikus villán. Ha még nem jártatok Toszkánában vagy a versiliai partszakaszon, segítünk kirándulási tippeinkkel, hova érdemes ellátogatnotok, hogy felejthetetlen élményekkel teli legyen a nyaralás. 

Az első estén, pénteken egy vacsorát rendezünk, ahol három legyet ütünk egy csapásra!

Megismerkedünk egymással, hisz mindenki ezen a napon érkezik, megismerkedhettek a toszkán konyhával, na és persze lehetőségetek nyílik egy pohár bor vagy Prosecco mellett minden kérdésre választ kapni, hogy mi-merre-hogyan-mennyi, így már az ittartózkodásotok első reggelétől minden információtok megvan egy kellemes és tartalmas nyaraláshoz.

A többfogásos toszkán vacsora ára felnőtteknek € 25.- / 12 év alatti gyerekeknek € 15.-

Foglalás:

Az áraink mindig szobánként 2 főre értendők. Amennyiben egyedül foglalsz egy szobát, a szobaárból 10% kedvezményt tudunk adni. A többágyas szobák árai is 2 főre vonatkonak. Amennyiben többen lesztek a szobákban, az alábbi felárak kerülnek kiszámlázásra:

+ Gyerek - 12 év: a szobaár 25%-a

+ Felnőtt: a szobaár 35%-a 

Áraink mindig 7 éjszakára, 2 főre értendők. Tartalmazzák az adókat, ágyneműt és huzatot, törölközőket, víz­ és áram fogyasztást valamint a bőséges büféreggelit.

A pótágyak árai is természetesen 7 éjszakára, reggelivel értendők.

Parkolni a szálloda előtt fizetés ellenében lehet, ehhez érkezés után egy 20€ "MOVER PASS" kártyát kell megvásárolni 7 napra a "B" zónára. Ezzel a kártyával az autóablakban minden kék jelzésű parkolókockán lehet állni, kivéve a sétányunk túloldalán lévő helyekre.

Az érkezési napon 15:00-tól lehet elfoglalni a szobákat, amelyeket kérünk a távozási napon 10:00-ig elhagyni.

A hotel előtt lévő parton hagyományos profi (fizetős) strandok találhatók, hideg- és meleg zuhanyokkal, napernyőkkel, nyugágyakkal. A gyerekeknek játszótér, csocsó, pingpongasztal stb. Az általunk leszerződött strandfürdőnél kedvezményes árakon kapható a belépő; heti foglalásnál akár csak 3-4 € / fő / nap.

Akinek mégis fontos az ingyenesség az egy kicsit meszebb szabad strandot is talál.

 

 

Foglalás / lemondás:

A foglaláshoz előleget kérünk, amit banki átutalással kérünk teljesíteni az itt, lejjebb, feltüntetett bankszámlára.

A hátralevő összeget ráér közvetlenűl az érkezés előtt ugyanoda utalni, vagy akár helyben, érkezéskor kifizetni.

Aki kevesebb, mint 45 nappal az érkezés előtt lemondja a foglalását, az sajnos elveszíti az előleget, hacsak nem talál vagy találunk helyette valakit.

Számlaszámunk:

Számlatulajdonos:

Apollo Management s.r.l.

Viale Giosue Carducci 76

55049 Viareggio

Bank neve:

Cassa di Risparmio di San Miniato, Viareggio

Via Leonida Repaci 18

55049 Viareggio

IBAN: IT56 M063 0024 802C C201 0200 995

BIC: CRSMIT3S

 

 

Érdeklődés, árajánlat kérés, jelentkezés:

booking@apolloviareggio.com 

https://www.facebook.com/apolloviareggio/

06 70 455 4010

+39 334 767 55 76

 

Várunk Titeket szeretettel!

Viki&Mikael